Bödőcs Tibor;Karc FM;Nacsa Olivér;Pottyondy Edina;

Nacsa Olivér: Nem női pálya és nem női műfaj a humor

A kormánypárti humorista egyik férfi kollégáját sem kímélte. Szerinte Bödőcs Tibor zseniális, de a baloldal szócsöve lett. 

Szerintem ez nem egy női pálya, nem egy női műfaj a humor; ha megnézzük nem voltak sokan (nők) ebben a szakmában – szúrta ki a 444, hogy mit mondott a KarcFM Bezzeg című műsorában Nacsa Olivér  a youtuberként ismert Pottyondy Edináról. 

A vállaltan kormánypárti humorista nem elégedett meg ennyivel a női nem lebecsülésében, és úgy folytatta, hogy „a nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha azt egy nő szájából hallják”. – Nem tudom miért van így, szerintem ez egy alapvetően férfi szakma – tett rá még egy lapáttal.

Az is kiderült Nacsa Olivérről, hogy nem csak nőgyűlölő, de van olyan férfi kollégája is, akit nem szívlel. Méghozzá Bödőcs Tibor sem tetszik neki, akiről azt állapította meg, hogy zseniális, de sajnos a baloldal „szócsöve” lett.

Nacsa Olivér fekete-fehér, mindent a politika szemüvegén néző látásmódját ideológiával is alátámasztotta a következőképpen: – Zseniális tehetségnek tartom, és tulajdonképpen, ha az ő részükről lenne megfelelő viszonyulás például ahhoz, ahogyan mi (..) politikai témához nyúlunk, akkor talán még ezzel se lenne baj. Az elfogadás. De elfogadás nincs.