Szekszárd;Tata;fenyegetőzés;diáklány;iskolai lövöldözés;

2023-05-20 16:29:00

Iskolai lövöldözéssel vagánykodott egy diáklány Tatán, a TEK is kivonult

Igaz, végül nem kellett intézkedniük, mert kiderült, hogy a diáklány „csak” vagánykodni akart ezzel. Úgy tudni, nemrég Szekszárdon is azzal „viccelődött” egy diák, hogy megöli több osztálytársát és tanárát.

Iskolai lövöldözéssel vagánykodott egy tatai diáklány, az eset miatt a Terrorelhárítási Központ (TEK) is kivonult az iskolához, ahol a lány tanul – írja a kemma.hu.

E szerint a TEK a tatai Vaszary János Általános Iskolához vonult ki az eset miatt. Intézkedniük végül nem kellett, mert, mint kiderült, a lány „csak” vagánykodni, menőzni akart, amikor iskolai lövöldözésről beszélt. A portál egyes forrásokra hivatkozva azt írja, a diáklánynak a családja révén nem idegen a katonaság.

Úgy tudják, a diáklánnyal közvetlenebb kapcsolatban álló diákok, osztálytársak szüleinek tájékoztatót tartottak az esettel kapcsolatban.

A portál a teol.hu-ra hivatkozva beszámolt arról is, hogy a múlt vasárnap egy szekszárdi diák azt írta egyik barátjának, hogy megöli több osztálytársát és tanárát. Mint később kiderült, a jelek szerint ezt „viccnek” szánta.