Dunakeszi;jutalom;Dióssi Csaba;

2023-05-26 11:02:00

Most hathavi jutalmat szavaztak meg Dunakeszi fideszes polgármesterének és alpolgármestereinek

Két évvel ezelőtt, 2021 nyarán héthavi jutalomról döntöttek, Dióssi Csaba polgármester akkor 5,7 millió forintot kapott. Azóta persze a fizetése is emelkedett.

Alig két évvel a többmilliós jutalmak után Dunakeszi egy fideszes képviselője arra jutott, mivel „Dióssi Csaba polgármester, Erdész Zoltán, Sipos Dávid, valamint Nyíri Márton alpolgármester urak munkájának köszönhetően Dunakeszi fejlődése töretlen, az eltervezett legfontosabb fejlesztések a szigorú, takarékos és előrelátó gazdálkodásnak köszönhetően folytatódnak”, ezért aztán a négy városvezetőt újra megilleti a jutalom – vette észre a Telex.

A fideszes képviselő be is terjesztett erről javaslatot a képviselő-testületnek, ebben hathavi jutalmat szánt a fideszes polgármesternek és fideszes alpolgármestereinek. Az előterjesztést a város jobbikos képviselője, Varga Zoltán Péter osztotta meg a Facebook-oldalán.

A javaslat május 23-án kelt, két nappal később pedig már le is zavarták a szavazást. A Telex a jutalom mértékét összevetette az érintett képviselők vagyonnyilatkozataival, ezek alapján

A Telex felidézi: két évvel ezelőtt, 2021 nyarán héthavi jutalomról döntöttek, Dióssi Csaba polgármester akkor 5,7 millió forintot kapott. Azóta emelkedett a fizetése és ezzel a jutalom is.