család;Szijjártó Péter;Dzsudzsák Balázs;Eb-selejtező;

2023-11-19 20:55:00

Gyerekeivel és Dzsudzsák Balázzsal izgulta végig a magyar-montenegrói meccset Szijjártó Péter

Meghitt hangulat.

Mint megírtuk, hátrányból fordítva, 3-1-re legyőzte a montenegrói csapatot a magyar labdarúgó-válogatott a vasárnapi, Puskás Arénában tartott Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, így csoportelsőként végzett és a második kalapból várhatja december 2-án a jövő évi kontinensviadal hamburgi sorsolását.

A meccsre kilátogatott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is, erről fotót is közzétett a Facebookon. A tárcavezetőt elkísérte két kisfia, édesanyjuk, Szijjártó-Nagy Szilvia azonban úgy tűnik, nem tartott velük. Helyette azonban velük volt Dzsudzsák Balázs, a válogatott korábbi csapatkapitánya.

Szijjártó Péter viszonya egyébként szemmel láthatóan igen bensőséges Dzsudzsák Balázzsal, a miniszter rendszeresen posztol vele közös fotót, néhány hete pedig még 45. születésnapját is vele ünnepelte, ráadásul úgy, hogy a szűk családi körön és a korábbi válogatott futballistán kívül senki nem szerepelt az ekkor megosztott képen. „Jó volt ma kicsit korábban hazaérni. Köszönöm a kedves üzeneteket!” - írta akkor Szijjártó.