demonstráció;Bicske;homofóbia;Momentum Mozgalom;Mi Hazánk Mozgalom;

Tüntetést szervez a Momentum és a Mi Hazánk is a kegyelmi botrány miatt

Donáth Anna pártja a Karmelita kolostor előtt, a szélsőjobboldal pedig Bicskén tiltakozik. 

„Rogán, takarodj!, Orbán! takarodj”

Ezzel a címmel hirdetett megmozdulást szerdán a Momentum Mozgalom szerda este 18 órára a miniszterelnök hivatala elé. Az esemény leírásában úgy fogalmaznak, hogy Novák Katalin és Varga Judit lemondása csak a kezdet, Magyar Péter nyilatkozataira a rendszer morális bukásának bizonyítékaiként tekintenek.

Úgy vélik, hogy a végső felelős Orbán Viktor és Rogán Antal, a rendszer maffiamódszerekkel élő „propagandaminisztere”. Gyertek szerdán 18 órára a Karmelita kolostorhoz, üzenjük meg Orbánnak és Rogánnak, hogy nem felejtünk, és nem hátrálunk, amíg felelősségre nem lesznek vonva - zárul a demonstráció meghívója. 

A Mi Hazánk Mozgalom a bicskei gyermekotthon előtt tart fáklyás felvonulást kedden este a „pedofilbotrány” bűnpártolása ellen szervezett tüntetésére - külön kihangsúlyozva az ügy „homoszexuális” mivoltát, ezzel úgy állítva be a történteket, mint ha a heteroszexuális pedofíliát rendben találnák. A rendezvényen felszólal Toroczkai László pártelnök, Dúró Dóra elnökhelyettes, valamint a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője, László Attila.