Rogán Antal;Tiborcz István;Magyar Péter;

Magyar Péter Tiborcz Istvánnak: Kedves István, jártál mostanában borsodi falvakban?

Varga Judit meghasonlott exférje a kedd reggelt is egy-egy üzenettel kezdte.

Ismét üzent Rogán Antalnak és Tiborcz Istvánnak Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Facebookon. Mint ismert, Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit lemondása napján a Diákhitel Központ volt vezetője nyilvánosan bejelentette, hogy lemond összes állami céges pozíciójáról és szakít a NER-rel.

Orbán Viktor miniszterelnök vejének címezve Magyar Péter a következőt írta: „Kedves István! Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?”

Majd afelől érdeklődött, mi a titka, hiszen sok magyar ember járt jó iskolába és dolgozik rengeteget, de nekik valahogy mégsem jönnek össze ilyen páratlan sikerek. Céljait illetően pedig megkérdezte: „Ha tíz év múlva még egy nullával több lesz a hosszú számsor végén, az már elég? Jártál mostanában borsodi falvakban, ahol a gyerekek néha télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron?”

Rogán Antal is kapott egy személyre szóló üzenetet. Tőle Magyar Péter azt kérdezte:

„Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Bertalan mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor.”

Ezután azt pedzegette, hogy a tárcavezető vajon miért nem tart sajtótájékoztatót évek óta. Majd úgy folytatta: „Miért nem mesélsz a Schadl Györggyel való szakmai kapcsolatodról meg sok más hasonló ügyről? Nincs időd rá? Épp egy új találmányon dolgozol?”

Az üzenet két címzettjéről Varga Judit volt férje a vasárnap a  Partizánnak adott interjújában is beszélt.