propaganda;Magyar Péter;

Magyar Péter: Soros György szabadságra ment, már csak én veszélyeztetem a magyar nép szuverenitását

Kicsit sajnálja a kormányzati propagandasajtó munkatársait. Mostanában elég sokat túlórázhatnak miatta.

„Barlay Kristóf neve ma nagyot ment a rogáni árnyékvilágban, a köztévé hiradója is vele kezdődik. Minden volt ő ma: pezsgőt locsoló aranyifjú, szivarozó, yachtozó, síelő nőfaló, stb., és a barátom” - írja egy kedd esti Facebook-posztban Magyar Péter.

A NER-rel nemrég szakító, ellenzéki politikussá avanzsáló korábbi miniszterférj jelezte, Barlay Kristóffal, a „barátjával” egy hete találkozott először. „Jó fej, igazi közösségépítő srác, aki szereti az életet, ahogy a fiatalok általában” – írta, hozzáfűzve, ez nem is volt gond, ameddig a Fidesznek dolgozott.

Ezt követően azzal folytatta, ha az úgynevezett „Magyar Péter-jelenségnek”, más haszna nem is volt, legalább minden magyar megnyugodhat: megszűnt a szomszédos háború, Soros György és „Brüsszel” is szabadságra ment. Immár csak „ki az a” Magyar Péter veszélyezteti a magyar nép szuverenitását. Bejegyzését azzal zárta, hogy kicsit sajnálja a kormányzati propagandasajtó munkatársait, mivel most bizonyosan sokat túlóráznak.

„Az Origo címlapján csak az első 9 »cikk« szól rólam. Mert ugye az Orbán-kormány Magyar Péterrel nem foglalkozik. Kitartás srácok, lassan érkeznek a Karmelitába a mérések, hogy ez is kontraproduktív volt, mint a megafonos közpénzégetés” - zárta sorait Magyar Péter.