Karácsony Gergely;Szentkirályi Alexandra;

Videó: Szentkirályi Alexandra becsavart egy villanykörtét, mert azt Karácsony Gergely úgysem tudja utána csinálni

Van jogosítványa is, és beszél angolul.

Budapest vezetése számtalan dolgot igényel, aminek Karácsony Gergely híján van - jelentette ki egy vasárnapi videójában a Fidesz főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi Alexandra ezek közt megemlítette, hogy a főpolgármester nem tud autót vezetni, mégis ő szervezi Budapest közlekedését. Nem csoda, hogy ekkora káoszt okozott. Emellett nem beszél nyelveken, ezért a főváros képviselete külföldön sem megy neki. Elsőre talán viccesnek tűnhet, de ez a szomorú igazság - vélekedett. 

A videóban egyébként egy villanykörte becsavarását is prezentálta, ami a Fidesz szerint szintén gondot okoz Karácsony Gergelynek.

A spotból sugárzik a kreativitás, egy hanggal sem szerepel benne ugyanis Soros/Gyurcsány/Brüsszel/ szentháromság egyik tagja sem. Az első számú közellenségek mellőzése talán annak is betudható, hogy a budapestiek már rég unják ezeket a fideszes szólamokat, a Fidesz jelöltje pedig jócskán lemaradt a népszerűségi versenyben. Mint korábban mi is hírt adtunk róla, a Pulzus márciusi felmérése szerint Karácsony Gergely 39 százalékos, Vitézy Dávid 22 százalékos, Szentkirályi Alexandra pedig 16 százalékos támogatást tudhat magáénak a .