megafon;Magyar Péter;Talpra Magyarok Közössége;

Magyar Péter: A fonnyadt narancs már ciki

A politikus arra reagált, hogy a Megafon betámadta azzal, hogy egy indiai ragasztómárkától lopta a Talpra Magyarok logóját.

Hálásak vagyunk a Megafon bértollnokainak és a többi propagandistának is, hogy olyanokhoz is eljuttatták a Talpra Magyarok Közösségének a logóját, akikhez mi nem jutottunk volna el - kezdte legújabb bejegyzését Magyar Péter a Facebookon.

A politikus arra reflektált, hogy most épp azzal vádolták meg a megafonos kormányzati influenszerek, hogy a Luster Bond nevű indiai ragasztógyártó cégtől lopta a Talpra Magyarok logóját. Azt írta, a logó egy végtelen jelet ábrázol, amelyet nem csak az említett indiai cég, hanem sok európai vállalat és szervezet használ kisebb nagyobb átalakítással.

„Értem én, hogy propagandistaként nem sok mindenhez kell érteni, a védjegyjoghoz és a grafikai tervezéshez meg főleg nem, ezért itt jelzem, hogy nem loptuk a logót, hanem pont mi védetjük le Magyarországon”

- közölte.

Úgy folytatta: „Tudom, hogy a fonnyadt narancs már ciki, a CÖF (vagyis a kormány) által engedély nélkül használt borítókép pedig nem olyan érdekes számotokra, de ha már nem megy nektek a jog, a matek, a grafika és más se nagyon, legalább kérdezzetek meg szakértőket (pénz gondolom lenne rá), mert ez így csak egy újabb öngól.”

Végezetül megköszönte a megafonosoknak az ingyen reklámot és további jó vergődést kívánt.