Gyurcsány Ferenc;plakát;Józsefváros;Pikó András;önkormányzati választás 2024;

Már Pikó András arca mögül is Gyurcsány Ferenc mosolyog a Fidesz józsefvárosi plakátján

Tovább bővült a kormánypárti plakátkollekció. 

Újabb polgármester-jelölt mellé/mögé került Gyurcsány Ferenc arca a Fidesz plakátján.

Most éppen Budapest VIII. kerületében, az Orczy út és az Elnök utca kereszteződésében fedeztük fel az újabb mutációt. Itt ugyan nem a korábban megismert álarcos megoldást választották, hanem inkább a kerületet jelenleg irányító, az ellenzéki pártok többségi támogatásával újrázó Pikó András mögé tették be a Demokratikus Koalíció (DK) elnökét. A plakát kiadásáért a Fidesz helyi szervezetének elnöke, Juharos Róbert felel.

Nem ez az első ilyen, hogy ehhez hasonló plakátok jelennek meg. Győrben például Borkai Zsolt mögött tűnt fel a volt miniszterelnök arca - bár az nem világos, hogy miféle együttműködés van a két politikus közt, hiszen a DK Glázer Tímeát indítja a polgármesteri posztért. Itt egyébként hivatalosan nem a nagyobbik kormánypárt, hanem a Győri Civilek Körének Egyesülete a hirdetés kiadója, ami február végén jött létre. Ennek célja, hogy kiálljanak Dézsi Csaba András polgármester és munkássága mellett. 

Budapesten pedig egy Karácsony Gergely-maszk mögött bukkan fel Gyurcsány Ferenc. Utóbbi plakátot pedig alighanem az is látta már, aki nem akarta.