luxus;Mészáros Lőrinc;Várkonyi Andrea;

Várkonyi Andrea egy nagyjából 90 millió forintos szettben ment el jótékonykodni a szegedi iskolába

Mészáros Lőrinc felesége nehezen viselte, hogy kérdésekkel provokálta egy újságíró. 

Nagyjából 90 millió forint lehet az értéke annak a szettnek,  amelyet Várkonyi Andrea viselt, amikor adományokat vitt egy szegedi iskolának -derül ki a Szeged TV beszámolójából.

E szerint Mészáros Lőrinc feleségén az alábbi kiegészítőket azonosították:

  • egy Medium Lady Dior táska, amely közel 2,6 millió forintba kerül,

  • egy 2018-as évjáratú Patek Philippe Nautilus karóra, amely bizonyosan többe kerül 20 millió forintnál,

  • Cartier LOVE nyaklánc, amelynek értéke 3,3 millió forint,

  • két egyforma Cartier Love Bracelet, Diamond Pave karkötő. Mindegyiket 204 kétkarátos gyémántkövecske díszít. Darabja közel 16,5 millió forint,

  • szintén két Cartier Love Bracelet, Small Model Paved karkötő, amelyeken 177 gyémántkövecske található. Ezekért fejenként nagyjából kicsivel több mint 10 millió forintot kell adni,

  • karkötőkből nem lehet elég, ugyanis feltűnt még egy Cartier-típus, fehérarany színben, amely körülbelül 11 millió forintot érhet.

A portál számításai szerint az öt karkötő nagyjából 63 millió forintot ér. Hozzájuk képest az a nagyjából 170 ezer forintos Dolce&Gabbana öv, amelyet Várkonyi Andrea az eseményen viselt,  egész puritánnak számít.

Amikor a Szeged TV szembesítette Mészáros Lőrinc feleségét a férje vagyoni gyarapodásával, Várkonyi Andrea egy személyeskedő megjegyzés után otthagyta a csatorna riporterét. 

A szegedi születésű Várkonyi Andrea a Gregor József Általános Iskolába ment jótékonykodni ebben a szettben az adományozó, a Mészáros Csoport támogatásával működő Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnökeként. Két hete volt volt hír, hogy ő maga 821 millió forintot vett osztalékként a reklámügynöki tevékenységgel foglalkozó cégéből, a Whitedog Media Kft.-ből, nem mellesleg annak a Mészáros Lőrincnek a felesége, akinek a vagyona egy év alatt 50 százalékkal nőtt, mostanában már 990 milliárd forintnál jár.