Sorra dőltek a villanyoszlopok Vecsésen

Villanyoszlopnak hajtott egy személyautó a Pest megyei Vecsésen, az ennek következtében kidőlt oszlop két másikat is magával rántott - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerdán.

A balesetben egy parkoló autó is megrongálódott. A fővárosi hivatásos tűzoltók mentek a helyszínre, értesítették az áramszolgáltatót, biztosítják a helyszínt.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a 400-as főút vecsési szakaszán jelentős a torlódás.

Szerző

Kiszakadt az autó futóműve az ütközésben az M7-esen - Fotók

Publikálás dátuma
2015.11.18. 15:12
Fotók: police.hu
Két autó ütközött össze az M7-es autópályán szerdán Zamárdinál a Nagykanizsa felé vezető oldalon, a fél pályát a helyszínelés idejére lezárták - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset eddig tisztázatlan körülmények között, a 110-es kilométerszelvényben történt, egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A helyszínelés és a műszaki mentés idején az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett a belső sávon haladt.

Szerző
Témák
baleset M7 Zamárdi

Kamion gázolt halálra egy kerékpárost

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a jármű a Veres Péter és a Kastélykert utca kereszteződésében nem sokkal 12 óra után jobbra kanyarodás közben, eddig tisztázatlan körülmények között ütötte el a férfit. Az áldozat a helyszínen meghalt. 

Szerző