Örök harag? - Miért nem beszél Hernádi Judit Verebessel?

Publikálás dátuma
2016.04.15. 10:16
Fotó: Orlai Produkciós Iroda/Facebook
Nagyon szeretem Pistát, és nagyon szerettem is. Még most is úgy fogalmazok, hogy nagyon szeretem. És most ezen az esten (Hernádi önálló estjén) azért ő nagyon erősen ki van emelve, míg nagyon sokak nincsenek. Az történt, hogy Pista egy hullámzó egyéniség, és én nagyon sok hullámát végigéltem, nagyon sok hullámnál mellette voltam. Most egy kicsit lecsatlakoztam, mert ezt a hullámát nem szeretem. Ha találkoznánk, köszönnénk – írja a Bors arról a két közismert és népszerű ember közötti konfliktusról, amelyről először Veiszer Alinda Hír TV-s műsorában beszélt Hernádi.  

A művésznő a nézeteltérés okairól homályosan fogalmazott, amikor pedig a lap a konkrétumokról faggatózott, ingerültté is vált, minden bizonnyal kellemetlenül érinti a viszony megromlása.

Volt egy helyzet, amit ő abszolút rosszul látott. Én tettem egy gesztust, ezt ő szerintem hülyén értékelte – mondta Hernádi Judit, aki nagy nehezen annyit még elárult, hogy a vita a Hitted volna című darab próbáin pattant ki. Egy tökhülye rendező–színésznő konfliktus, aminek szerintem egyáltalán nem kellett volna így alakulnia, de így alakult – tette még hozzá, majd egyértelműen jelezte, hogy ennél többet nem hajlandó elárulni a történtekről. Azt még korábban elmondta, hogy a nézeteltérés nem politikai természetű, Verebes közérzeti állapota az elhidegülés oka.

A Bors az ügy kapcsán megkereste Verebest is, aki szintén elutasította, hogy a konfliktusról beszéljen.

Szerző