Orbán és a hívek - Mélyüljön el a rajongó kommentek világában

Publikálás dátuma
2017.02.11 11:41

Fotó: /
Megírtuk, hogy Orbán Viktor pénteken megtartotta tizenkilencedik évértékelőjét. Ahogy azt is, hogy ezúttal sem volt átjárás, még csak kapcsolat sem a külvilág és a fideszesek, biztonságiak százai által hermetikusan elzárt valósága között. Ámde mégiscsak lézetik egy átjáró, mégha csak virtuális is, ez pedig a közösségi portál, a Facebook. 

Jó szokás szerint Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalára máris felkerültek a pénteki évértékelőn készült fotók, és - jó szokás szerint - megjelentek a kommentek is. Ismerkedjen most azokkal, akikkel együtt él itt a Föld egy kis sajátos zugában, Magyarországon. Szöveghű közlések:

- Őszinte, következetes, bátor beszéd volt! Az EU, a "civilek", Soros megint megkapták a magukét! Hajrá Miniszterelnök Úr!!!!! 

- Néztem, hallgattam ! Köszönöm, mint mindig, egy nagyszerű beszédet hallhattam a Miniszterelnök úrtól ! - " Azt akartam mondani, hogy Magyarország is csak a minőség igényével élhet és maradhat fenn az új Európában; nincs módunk középszerűnek lenni. " Márai Sándor

- Nagyon szép beszéd volt miniszerelnök úr,ahogy azt mar megszokhattuk.Csak igy tovább es minden jót a továbbiakban is!Az isten áldja!

- Gratulálok Miniszterelnök Úr! Remélem mindenki számára érthető volt ez a beszámoló őszinte bátor csak igy tovább.Büszke lehene mindenki ilyen vezetője van.Hajrá Magyarország!!

  - Nagyszerű, hiteles és erőt sugárzó beszéd volt. Köszönjük Miniszterelnök Úr!

- Hajrá Magyarok, szép beszéd volt. És valóban figyeljünk, mert nagyon sok az idegen érdekelt már az interneten, a fórumokon is megjelentek és megtesznek mindent, hogy lejárassák az országot, hogy keresztbe tegyenek, Legyünk mi magyarok összetartóak és védjük meg értékeinket, ahogy a miniszterelnökünk is megteszi határainkon innen és túl!

- Annyira megerősített a meggyőződésemben,hogy egyenesen megkönnyeztem!Tényleg!Köszönöm!

- Köszönjük a szenzációs, zseniális évértékelő beszédet, drága Miniszterelnök Úr! Büszkék vagyunk Önre! Tisztelettel, szeretettel gratulálunk Önnek és Kormányának!

-  Remek volt! Köszönjük Viktor! A kedvencem az volt, amikor hülyeferit leböszmézte.

-  Eszt igy kell csinalni Hajra Mineszterelnok Ur !!!

- Az ellenzék mint midig, most is szemétkedett.

Ami a "szemétkedést" illeti, azért hébe-hóba egy-egy kritikus hang is megnyilvánul a kommentek között: 

- Akik itt mindennel elégedettek, melyik bolygón élnek?

- Milyen beszéd az amit papirról olvas fel?Mese mese habbal.Jól van....állatetetés megvolt.

- Nagyon szép beszéd volt. Gratulálunk Habony Árpádnak. Különösen azok a részek tetszettek, ahol a miniszterelnök úr a 

lerohadt egészségügyről, az oktatás lebutításáról, a növekvő szegénységről, a fiatalok elvándorlásáról, a rendszerszintű korrupcióról, Mészáros Lőrinc példamutató szorgalmáról, a felcsúti kisvasút és stadion nemzetközileg is elismert jelentőségéről, a manyup 2700 milliárdjának jobb helyre való átirányításáról beszélt, továbbá a baltás gyilkos kiadásának népköltészeti jelentőségéről az azeri folklórban, a KDNP szimbolikus mennybe meneteléről, az alkotmány kiherélésének előnyeiről, az alkotmánybíróság értelmetlenségének értelméről stb stb. Sziporkázó beszéd volt.

Szerző
2017.02.11 11:41

Itt a bűvös hatos: nézze meg lottószelvényét!

Publikálás dátuma
2019.02.17 16:37
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 7. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Nyerőszámok: 6 (hat) 15 (tizenöt) 34 (harmindnégy) 35 (harmincöt) 39 (harminckilenc) 44 (negyvennégy) Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 469 315; a 4 találatos szelvényekre 9620; a 3 találatos szelvényekre 1990 forintot fizetnek.
Szerző
2019.02.17 16:37

Meghalt Györgyi Kálmán

Publikálás dátuma
2019.02.17 15:42

Fotó: Shutterstock/
A volt legfőbb ügyész életének 80. évében hunyt el.
Életének 80. évében vasárnap meghalt Györgyi Kálmán volt legfőbb ügyész – közölte a Legfőbb Ügyészség kommunikációs és sajtóosztálya az MTI-vel. Györgyi Kálmán 1939-ben született Budapesten. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát 1964-ben, utána ott kezdett oktatni. 1979 és 1985 között a kar dékánhelyettese, 1989 és 1990 között a dékánja volt. A rendszerváltástól, 1990-től újraválasztását követően, 2000 tavaszáig töltötte be a legfőbb ügyészi posztot. Később az igazságügyi tárcánál az új büntető törvénykönyv előkészítésének miniszteri biztosává, majd miniszteri főtanácsadóvá nevezték ki. Györgyi Kálmán az Európai Csalás Elleni Hivatalának (OLAF) felügyelőbizottsági tagja is volt. 2006-ban megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztjét a Csillaggal, emellett magas állami kitüntetésben részesült Németországban és Ausztriában is. Györgyi Kálmánt az ügyészi szervezet saját halottjának tekinti – áll a Legfőbb Ügyészség közleményében.
Szerző
2019.02.17 15:42