Újra járható az M0-ás Dunaharasztinál - Fotók

Publikálás dátuma
2017.10.04. 10:08
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Két sávon megindult a forgalom Dunaharaszti külterületén, az M0-ás autóúton, ahol baleset miatt teljes útlezárás volt érvényben - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kedden éjjel két kamion és egy személyautó ütközött össze az M0-ás autóút 23-as kilométerszelvényénél, az M6-os autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába vezető oldalon. Az eddig tisztázatlan körülmények között történt balesetben egy fő sérült meg.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Szerző

Börtön a pusztaszeri repülőbaleset pilótájának

Nem jogerősen bűnösnek mondta ki légi közlekedés veszélyeztetésének bűntettében a Szegedi Járásbíróság azt a pilótát, aki 2014 nyarán életveszélyes balesetet okozott a pusztaszeri magánrepülőtéren. Négy év végrehajtandó börtönbüntetést kapott és öt évre eltiltották légi jármű vezetésétől.

Lapunk 2014 júliusában számolt be arról, hogy a megalapozott gyanú szerint a pilóta a légi közlekedésre vonatkozó szabályok megszegésével többször is túlzottan alacsonyan repült. Az egyik ilyen manőver során a repülőgép kerekével elsodort egy 18 éves kecskeméti nőt, aki életveszélyesen megsérült. A pilótát akkor őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Szerző

Tűzhalált halt egy mozgássérült fiú Tompán

Egy ember meghalt, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett kedden Tompán, ahol kigyulladt egy lakóház - közölte a Bács-Kiskun Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kovács Andrea ismertette: a nagyjából 100 négyzetméteres lakóház teljes terjedelmében égett, amikor a kiskunhalasi tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az épületből egy embert addigra kihoztak, halálát a mentők állapították meg. Egy másik ember könnyű sérüléseket szenvedett, őt kórházba szállították.

A tüzet megfékezték, keletkezésének okát vizsgálják. Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az esetet. A baon.hu hírportál információi szerint a házban egy mozgássérült fiatalember élt édesanyjával. A férfit egy szomszéd és az édesanyja menekítette ki a házból, de a mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Szerző