Rekord a közúti közbeszerzéseknél

Kihirdették az elmúlt 8 év eddigi legnagyobb közúti közbeszerzésének győztesét. Az M30-as pálya Miskolc és Tornyosnémeti közötti szakaszának összesen 161 milliárd forintra becsült építését három cég, - a Strabag, a francia Colas és a Mészáros Lőrinchez közel álló Szíjj László érdekeltségébe tartozó Duna Aszfalt - mintegy 18 milliárd forinttal többért, 179 milliárdért vállalta el – írta meg az uniós közbeszerzési értesítő alapján a hvg.hu.

Szerző

Szegénynegyed, mint "egzotikus látványosság"

Publikálás dátuma
2018.01.20. 06:13
Népszava fotó/Illusztráció

Egzotikus látványosságként szegénynegyedet is terveznek Kisvárdára, ahol gigantikus mozi- és élményparkot építenének - írta az Mfor.hu. Seszták Miklós fejlesztési miniszter városában a csodaparkot a most épülő, fűtött pályás stadion főbejáratához közel húznák fel. A portál egy 2016 végi kormányhatározat alapján azt írta: a város 1,7 milliárd forintot kapott a fejlesztésekre. 

Szerző

LMP: tízmilliók a megjelenésre

- írta meg a 168 Óra, az Országgyűlés Hivatalától kapott adatok alapján. A hat tagú ellenzéki frakció az online és print megjelenésre, honlapgondozásra, s közösségi médiamarketinges szolgáltatásokra 23 különböző szerződéskötéssel összesen 16 millió 830 ezer 854 forintot fordított. 

Szerző
Témák
megjelenés LMP