Megszökött egy fogoly Budapesten

Publikálás dátuma
2018.09.12 22:10
Ezt a férfit keresi a BRFK
Fotó: police.hu
A szökésben lévő férfi korábban a szegedi Flamingó-ügy koronatanúja lehetett. Most bűnügyi őrizetből tűnt el, a rendőrség fényképes körözést adott ki ellene.
Fogolyszökés miatt indult eljárás Sheiffeld Maximilián ellen: a 34 éves férfi szeptember 12- én hagyta el bűnügyi felügyeletét, és a VI. kerületből „ismeretlen helyre távozott” a BRFK megfogalmazása szerint.  Sheffield Maximilián szemüveges, körülbelül 177 centiméter magas, erős testalkatú, rövid hajú, szakállas férfi.  
A rendőrség kéri, hogy aki a fényképen látható személyt felismeri, tud hollétéről, az akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.
A szökött fogoly információink szerint azonos lehet azzal a személlyel, aki 2013-ban Csenki Krisztián néven a Szegedi Flamingó-ügy koronatanújaként szólalt fel: ez volt az az eset, amikor 256 millió forintból húztak fel egy interaktív tájékoztató felülettel ellátott szegedi játszóteret, amire az EU is 185 millió forintos pályázati támogatást adott, ám a forrás jó része eltűnt. Az ügyről a Szeged.hu is tudósított.
Az ügyben- amiben az OLAF is vizsgálódott – Fidesz-közeli vállalkozók is érintettek a szegedi portál újabb cikke szerint. A helyi portál arról is ír, hogy Flamingó-ügyben hamarosan elsőfokú ítélet születhet.

Kútba esett embert mentettek Megyaszón

Publikálás dátuma
2019.04.18 14:27
Tűzoltó a kútban egy korábbi mentésnél
Fotó: sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokság
A sérült a családi ház udvarán lévő kútba zuhant bele.
Kútba esett egy ember a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Megyaszón csütörtökön, sikerült megmenteni az életét - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A tájékoztatás szerint egy családi ház udvarán lévő kútba esett bele az ember. A szerencsi hivatásos tűzoltóknak sikerült mentőkötelek segítségével kiemelni őt a körülbelül tizenöt méteres mélységből. Átadták őt a mentőknek.

Baleset miatt lezárták a Budaörsi út egy szakaszát

Publikálás dátuma
2019.04.18 13:04

Fotó: Népszava/ Molnár Ádám
A karambolban ketten megsérültek
 Teljes szélességében lezárták a XI. kerületi Budaörsi út egy szakaszát csütörtök kora délután, mert két autó karambolozott - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján. A közleményben azt írták, hogy a balesetben ketten megsérültek. A forgalmat az Egér útra és a Kőérberki útra tereli.
Szerző
Témák
baleset