Előfizetés

Elképesztő kegyetlenséggel bántak el egy fiatal lánnyal - egyik támadója bocsánatot kért

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.03.10. 21:40

Fotó: RTL Híradó
Egész Nádudvart felzaklatta a videó, amin fiatalok bántalmazzák társukat.
Február végén két nádudvari fiatal lány a helyi játszótéren megalázott és megvert egy velük nagyjából egykorú lányt, számolt be az RTL Híradó szombaton. Ütötték és rúgták, a cipőjük megcsókolására kényszerítették, ráléptek az arcára, megszégyenítő mondatokat mondattak el vele, szidták elhunyt édesanyját - és mindezt telefonjukkal rögzítették.
Az ügy felháborította egész Nádudvart. A rendőrség nyomozást ígért - melynek akár börtönbüntetés is lehet a vége -, a polgármester pedig azt, hogy közvetít a felek között.
Az áldozat az RTL vasárnapi híradójában szólalt meg. A lány azt mesélte, azért engedelmeskedett a támadóknak, mert félt, hogy még csúnyábban elbánnak vele.
A lány egyik támadója vasárnap egy videóüzenetben kért nyilvánosan bocsánatot, hozzátéve, hogy vállalja a felelősséget tetteiért. Megszólalt édesanyja is, aki a település bosszújáról beszélt: mint elmondta, az eset óta félelemben élnek, betörték az ablakait, leszakították a postaládájukat. A házuk elé a "kutyák" felirat is felkerült a járdára, derült ki még szombaton.
Mint a nő elmondta, a gyereket kiíratják az iskolából, és más településre költöznek.