Előfizetés

Betörést jelentett be az asszony, saját fiát kapták el a rendőrök

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.04.07. 13:44

Horgászbot, mosógép is eltűnt a családi ház melletti sufniból, a tékozló fiú rendszeresen rájárhatott a családi vagyonra.
Több háztartási cikkét is ellopták, ezért fordult a rendőrséghez egy Magyarkesziben élő asszony: mint elmondta, a háza melletti melléképületből 2018 decembere és 2019 januárja között valaki elvitte a horgászbotokat, a centrifugát és egy mosógépet is.
Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányság indított nyomozást, a vizsgálat során pedig rövid időn belül azonosítottak egy gyanúsítottat: a bejelentő fiát, aki ellen lopás vétsége miatt indult eljárás. A férfi kihallgatásán beismerő vallomást  tett, írja a police.hu.   Az ügyben a napokban lezárult az eljárás, a rendőrkapitányság pedig elküldte a nyomozati anyagokat a helyi járási ügyészséghez – vagyis, a lopások miatt hamarosan vádemelés jöhet.

Holttestet találtak egy lángoló autóban Devecseren

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.04.07. 09:38

A tűzoltók csak oltás közben fedezték fel az áldozatot: nem közlekedési baleset történt.
Teljes terjedelmében égő autóhoz riasztották a tűzoltókat vasárnap reggel nyolc óra után Devecserben: a Nagy László utcában lángolt egy kocsi, oltása közben pedig egy összeégett holttestet találtak a járműben – írja honlapján a Veszprém megyei katasztrófavédelem.
Lapunk úgy tudja, hogy az autó egy családi ház udvarán állt, amikor a tragédia történt, tehát nem közlekedési balesetről van szó. A tűzoltók egyelőre azt sem tudták megállapítani, hogy férfi vagy nő az áldozat. A történtek miatt katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzvizsgálatot kezd a helyszínen. 

Halott nő lebegett a szombathelyi Csónakázó-tóban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.04.07. 08:22

Rendőrök szállták meg stéget, egy idős nő testét találhatták meg a vízben.
 Holttestet fedeztek fel Szombathely csónakázótavában: az áldozatot megtaláló helyi férfi éppen a kikötőben fotózott barátjával, amikor észrevette az először hódnak hitt, vízen úszó tömeget – írja a nyugat.hu.
Pár perccel később már tudta, hogy egy emberi testet sodor felé a víz: a portál beszámolója szerint az áldozat, egy idősebb, alacsony, pufidzsekit viselő nő, akinek szemöldöke tetovált lehet. A testet már a szombathelyi tűzoltók emelték partra, a rendőrség pedig lezárta az érintett partszakaszt a helyszínelés és a halottvizsgálat idejére. 
 A hírportál felidézi, 2011-ben egy 68 éves nő ugrott öngyilkossági szándékkal a tóba. Egy horgász észrevette és utána ugrott. Mindketten meghaltak.
Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!