Belehalt sérüléseibe a szentendrei baleset korábban újraélesztett sérültje

Publikálás dátuma
2019.04.30. 21:38

Fotó: Cseke Csilla / MTI
A 46 éves férfit kórházba szállították, ahol két nap múlva életét vesztette.
Meghalt a szombati szentendrei baleset sérültje, akit a mentősöknek még sikerült újraéleszteni a helyszínen. A 46 éves férfit kórházba szállították, ahol viszont két nap múlva belehalt a sérüléseibe – írja az Index. A portál szerint az áldozat Sz. András, az Árvácska Állatmenhely egyik vezetője. Szombaton két autó ütközött frontálisan Szentendrén. A két autóban négyen utaztak, egyikük a roncsok közé szorult, az első hírek szerint az életét már nem tudták megmenteni. A kiérkező első mentőegység az egyik sérültet a roncsba szorulva, élettelenül találta. Mivel a férfihoz nem lehetett hozzáférni, a előbb a három másik sérült ellátását kezdték meg. Miután a tűzoltók szétbontották a roncsot, az időközben megérkező mentőhelikopter személyzetének sikerült újraéleszteni és kórházba szállítani a középkorú férfit.
Szerző

Járókelők sérültek meg egy balesetben a Wesselényi utcában

Publikálás dátuma
2019.04.30. 21:02
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A helyszínelés idejére az éintett szakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező utcákba terelik.
Elgázolt két gyalogost egy autó kedd este Budapest VII. kerületében, a Wesselényi utca és a Kertész utca kereszteződésében. A balesetben megsérültek a járókelők – írja a police.hu. A rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a Wesselényi utca balesettel érintett szakaszát, a forgalmat a környező utcákba terelik. A hvg.hu cikke szerint a Wesselényi utca és a Kertész utca sarkán összeütközött két autó. Az egyik autó valószínűleg nem adta meg az elsőbbséget a másiknak, amelynek így nekiütközött, és a járdára lökte, ahol megsérültek a járókelők.
Szerző

Több mint egy hete nem találják a 12 éves csongrádi fiút

Publikálás dátuma
2019.04.30. 18:33

Fotó: police.hu
A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Máté Áhim Benjamin megtalálása érdekében.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a 12 éves fiú 2019. április 21-én este tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet. Máté Áhim Benjamin körülbelül 150 centiméter magas, átlagos testalkatú. Haja rövid, szőkésbarna. Eltűnésekor kopott szürkéskék sportcipőt és bordó hátizsákot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen. 
Szerző