Előfizetés

Borzalmas halál: kutyák marcangoltak halálra egy várandós nőt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.20. 08:42
illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy francia erdőben sétáltatta saját állatait, a környéken pedig ebekkel vadásztak. 93 kutyát vizsgálnak a hatóságok.
Kutyaharapásokba halt bele egy 29 éves nő a franciaországi Villers-Cotterets közelében - írja az MTI. "Halálát a végtagjait, a törzsét és a fejét ért kutyaharapások okozták" - idézte a BBC szerdán Frédéric Trinh francia ügyészt. A baleset szombat délután történt, a területen állítólag kutyákkal vadásztak. Jelenleg 93 kutyán végeznek teszteket, hogy megállapítsák, melyek vettek részt a támadásban. A vizsgált állatok között szerepel az áldozat öt kutyája is. A rendőrség emberölés miatt indított nyomozást. A helyi ügyészség szerint az áldozat telefonon hívta a férjét, akinek elmondta, hogy egy kutyafalka készül rátámadni. A férj később a kutyaugatást követve talált rá a holttestre. A Le Courrier Picard helyi lap szerint a környéken kutyafalkával szarvasra vadásztak. A L'express.fr úgy tudja, a nő a közeli Saint-Pierre-Aigle-ben lakott, és a kutyáit sétáltatta szombat délután az erdőben. A francia vadászszövetség közleményében azt írta, semmi sem bizonyítja, hogy "vadászkutyák okozták a nő halálát".

Csúnya halálos baleset a 44-esen

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.19. 16:40

Fotó: Donka Ferenc / MTI
Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött.
Személyautó ütközött össze tehergépkocsival 2019. november 19-én 11 óra után néhány perccel, a 44-es számú főúton, Békéscsaba határában - közölte honlapján a rendőrség.  A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. 

Elfogták a férfit, aki olyan súlyosan bántalmazott egy ózdi asszonyt, hogy a nő belehalt sérüléseibe

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.19. 14:30

Fotó: police.hu
A gyanúsított kihallgatása során elismerte a bűncselekmények elkövetését.
A nyomozók Budapesten fogták el azt a 39 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazott ózdi otthonában egy 65 éves nőt, hogy az asszony később belehalt sérüléseibe – írja a police.hu. A rendőrség közleménye szerint a gyanúsított november 13-án délelőtt megjelent a sértett ózdi otthonában és felszólította, hogy adja át mobiltelefonját. Az asszony ennek nem tett eleget, ekkor a férfi megütötte, majd a telefonnal együtt távozott az ingatlanból. Később a férfi újra visszament a nő lakásához, aki beengedte, majd visszakövetelte telefonját. A kialakult vita hevében a férfi súlyosan bántalmazta az asszonyt, majd magára hagyta az ingatlanban. A nőt hozzátartozója november 15-én a délutáni órákban találta meg a lakásban, aki az elszenvedett bántalmazás hatására ekkorra már életét vesztette. A nyomozók azonosították, majd a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Bevetési Alosztály munkatársaival összehangolt akció során november 18-án, 21 óra után Budapesten elfogták a 39 éves H. Pétert. A férfi kihallgatása során elismerte a bűncselekmények elkövetését, amelyet követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a terheltet.