koronavírus;tiszafüred;

2020-11-02 17:20:42

Koronavírus-fertőzést követően meghalt egy tiszafüredi iskola pedagógusa

Úgy tudjuk, a pedagógust egy debreceni kórházban kezelték, ahol mesterségesen kellett lélegeztetni, de az életét már nem tudták megmenteni.

A tiszafüredi Kossuth Lajos Gimnázium és Általános Iskola egyik pedagógusa sajnálatos módon a koronavírus fertőzés következtében kórházban elhunyt – közölte megkeresésünkre a Karcagi Tankerületi Központ, miután lapunk értesült a pedagógus haláláról. Mint írták, a tankerületi központ ezúton is őszinte részvétét és együttérzését fejezi ki a hozzátartozók számára.

Úgy tudjuk, a pedagógust egy debreceni kórházban kezelték, ahol mesterségesen kellett lélegeztetni, de az életét már nem tudták megmenteni. Érdeklődtünk arról is, az iskolában milyen védelmi intézkedések történtek, de erre a kérdésünkre nem kaptunk választ.

Így már négy tanárról tudni biztosan, hogy koronavírus-fertőzést követően halt meg. Múlt héten a Pedagógusok Szakszervezete is hírt adott egy újabb áldozatról, ám az elhunyt családja cáfolta, hogy a halálesetnek a vírushoz volt köze.

Közben a budapesti Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium tanári karának tizede koronavírusos lett, az intézmény hétfőtől a fenntartó engedélye nélkül is átállt digitális oktatásra – írta a Telex. Újraindítás előtt pedig saját költségen és szülői segítséggel minden diákot, dolgozót tesztelni fognak.