Florida;Egyesült Államok;luxusvilla;házibuli;

2022-06-26 22:06:00

Csaknem 200 tini tört be egy 8 millió dolláros villába házibulizni

A rendőrség a partivideók alapján igyekszik lefülelni őket.

Mintegy 200 tinédzsert igyekszik nagy erőkkel elkapni a floridai rendőrség, akik múlt szombaton betörtek egy Florida északnyugati részén, Panama City mellett található, 8 millió dolláros kastélyba és ott fergeteges házibulit tartottak - írja az Insider nyomán a 24.hu.

A bulizók többsége a rendőrség kiérkezéséig elmenekült a helyszínről, ám ezt követően még jó ötletnek tartották közzétenni a villában készült partivideókat a közösségi médiában, amelyek a rendőrségnek is olyannyira megtetszettek, hogy ők is megosztották a Facebookon.

A felvételek nem csak a buliról tanúskodnak, de néhány fiatal fölös energiáik és dühük levezetésére boxmeccset is tartott, közönségük pedig intenzíven buzdította és kamerázta a verekedőket. Más felvételeken pedig a tinik az épületben található értékekkel játszadoztak, felpróbálták a városon kívül tartózkodó, mit sem sejtő tulaj ékszereit és a bútorokat sem kímélték.

Corey Dobridnia, a Walton megyei seriffhivatal egyik munkatársa az USA Today-nek nyilatkozva körülbelül 150-200 fősre becsülte a nem mindennapi duhajkodást. A felvételeken szereplők egy részét már azonosították, de vádat egyelőre még senki ellen sem emeltek. Dobridnia megjegyezte, a legtöbben közülük 21 év alattiak és ha esetleg nem is voltak tisztában azzal, hogy betörést követnek el, azt biztosan tudniuk kellett, hogy nem lett volna szabad ott lenniük.

A hatóság továbbá mindenkit arra kért, hogy jelentkezzen, aki bármilyen egyéb információival rendelkezik a partival, vagy annak résztvevőivel kapcsolatban.