Ukrajna;Dmitrij Medvegyev;Joe Biden;népességfogyás;

Medvegyev drogosokról és egy „tengerentúli öregemberről” írt Biden kijevi látogatása után

Most nem fenyegetett meg senkit sem atomcsapással a háborúpárti hiénává váló politikus. 

Biden - miután előzetesen biztonsági garanciákat kapott - végül Kijevbe utazott. Sok fegyvert ígért, és holtig tartó hűséget esküdött a neonáci rezsimnek” - írta hétfő délután Telegram-oldalán az orosz nemzetbiztonsági tanács helyettese.

Dmitrij Medvegyev kifejtette, a látogatáson természetesen elhangzottak a „közös varázsigék” a győzelemről az új fegyverekkel és a bátor népről. A korábbi elnök úgy látja, a Nyugat rendszeresen visz fegyvert és pénzt Kijevnek hatalmas mennyiségben. Mindez lehetővé teszi a a NATO-országok hadiipari komplexumai számára, hogy pénzt keressenek és fegyvereket adjanak el világszerte terroristáknak - itt nem fejtette ki, hogy pontosan mire gondol. 

Jelezte, nemrégiben beszélt olyan emberekkel, akik állítólag ukrán területekről származnak. Ők emlékeztették egy egyszerű statisztikára. Ukrajna lakossága kb. 48,5 millió ember volt (figyelembe véve azokat is, akik akkoriban külföldön dolgoztak). Aztán 2014-ben elesett a Krím és a Donbassz, majd jött a „különleges katonai művelet”. Különböző szakértők becsléseire hivatkozva azt állította, hogy  összesen 15-20 millió ember távozott. Így ennek a furcsa „entitásnak” jelenleg 20-25 millió lakosa van, amely tendenciózusan csökken.

„Szóval a tankok és a lőszerek fontosak. Ám az emberek kétségtelenül fontosabbak. Őket nem tudja irányítani a tengerentúlról érkezett öregember, sem a Bankova utcai (itt található az ukrán elnök rezidenciája - a szerk.) drogosok bandája. (Az emberek) tömeges elvándorlása a válasz arra, hogy kié a jövő”

- zárta aktuális eszmefuttatását Dmitrij Medvegyev.