közvélemény-kutatás;Szalay-Bobrovniczky Kristóf;

Novák Katalin után most már Szalay-Bobrovniczky Kristófról kérdezi az embereket a rejtélyes közvélemény-kutató

Lehet, hogy Novák Katalin utódját keresik?

Nagy munkában lehetnek a Call Expressnél, ugyanis a Novák Katalin-féle elnöki kegyelmi botrány után a rejtélyes közvélemény-kutató operátorai már a honvédelmi miniszterről tettek fel kérdéseket a hvg.hu egyik olvasójának.

Korábban a Call Express faggatózott, milyen hatással van Novák Katalin és Varga Judit volt igazságügyi miniszter megítélésére a pedofilügy egyik elítéltjének adott elnöki kegyelem, most már arra volt kíváncsi, követik-e a közösségi médiában Szalay-Bobrovniczky Kristófot, mi jut eszükbe róla, emellett skálázniuk  kellett, milyennek kell lennie egy honvédelmi miniszternek és ehhez képest milyen a mostani tárcavezető. 

A Call Express ténykedéséről egy 2021-es cikkünkben írtunk részletesen. Ennek lényege, hogy közvélemény-kutatás címszó alatt telefonos operátorok irányított szuggesztív, sugalmazó kérdéseket tettek fel a hívott feleknek. Akkor ezek a többi közt arról szóltak, hogy a megkérdezettek támogatnák-e az LMBTQ-mellett kiálló Márki-Zay Pétert; melyik szimpatikusabb, a migránspárti Európai Unió, vagy a határok sérthetetlenségét védő magyar kormány.