ellenzék;Diákhitel Központ;Magyar Péter;

Magyar Péter: Sem a levitézlett ellenzéki politikusokra, sem a NER szereplőire nem vagyok kíváncsi

Saját magát nem tartja NER-lovagnak, a Diákhitel Központtól pedig maga akart eljönni, mivel annyi disznóságot látott, hogy nem volt gyomra tovább csinálni. 

Ha nincs előrehozott választás – mondjuk ezt ne zárjuk ki – akkor még van két évünk, hogy ezt a mozgalmat felépítsük. Épp időben csináltuk ezt, és a Jóisten ebben segített nekünk - jelentette ki a Mércének adott interjújában a Talpra Magyarok Közösségének alapítója.

Magyar Péter úgy látja, valószínűleg nem rá kíváncsiak személy szerint ennyien, mivel a kegyelmi botrány volt az utolsó csepp a pohárban. Valamiért az emberek elhiszik, hogy hiteles vagyok - fűzte hozzá.

Nyomatékosította, sosem mondott olyat, miszerint csatlakozzanak hozzá a NER-ből kiugrók. Sőt, éppen azt mondtam, hogy sem a levitézlett ellenzéki politikusokra, sem a NER szereplőire nem vagyok kíváncsi  - magyarázta. Közölte, hogy bár vezette a Diákhitel Központot, de ez nem politikusi tevékenység, s teljesen más amikor levitézlett ellenzéki politikusokról vagy NER-funkcionáriusokról beszél, hiszen ők tevékeny alakítói voltak hazánk sorsának. 

„Az ellenzéknek nyilván kisebb befolyása volt, mint a kormánynak, de bizonyosan közösen alakították, és juttatták ide ezt az országot. Ebből pedig elege van a társadalomnak. Én nem akarok ilyen emberekkel együtt dolgozni még véletlenül sem”

- mondta Magyar Péter.

Állítja, a Diákhitel Központtól nem akarták elengedni és maga követelte a távozást, mivel annyi disznóságot látott, amihez nem volt gyomra és nem akarta azt csinálni. Lehet azt mondani, hogy én NER-sevik vagyok, meg NER-lovag, de én ezt nem gondolom egyáltalán. Össze lehet engem persze mosni Mészárossal, meg Tiborcz-cal, meg Matolcsy Ádámmal, meg Száraz Pistivel, de ez elég nevetséges - vélekedett az ellenzéki politikus.