titkosszolgálat;országjárás;Magyar Péter;

Magyar Péter: Blokkolja az internetet és a mobilelérést a Rogán-féle titkosszolgálat a Tisza Párt országjáró körútjának helyszínein

Több helyen nem tudtak élő közvetítést adni az országjárásról.

Két napja elkezdte blokkolni a titkosszolgálat az internetet és a mobilelérést a TISZA Párt országjáró körútjának helyszínein - erről Magyar Péter írt a Facebookon. 

A politikus ezt abból gyanítja, hogy két nap alatt csak egyszer tudtak élő közvetítést adni a rendezvényeikről. Legutóbb Újfehértón ment el a téren mindenkinél a térerő és a mobilnet az érkezésükkor, a rendezvény végén pedig rögtön helyreállt.

Magyar Péter fotókat is mellékelt az eseményhez. Ezek Hajdunánáson készültek a feltételezett civil ruhás rendőrökről/titkosszolgálati munkatársakról, amint a feltételezhetően a blokkoláshoz használt eszközt tartják a kezükben.

„Felszólítjuk Rogán Antalt és Pintér Sándort, hogy állítsák le az orosz és észak-koreai módszereket és ne korlátozzák az internet szabadságát és a szabad véleménynyilvánítást!” - írta az ellenzéki politikus, hozzátéve, hogy délutántól a BBC tudósítója vele utazik.