vita;MTVA;Magyar Kétfarkú Kutya Párt;EP-választás 2024;

Humorista képviseli majd a Kétfarkúakat a köztévés EP-vitán

Az MKKP közölte, az MTVA előrehozta a szilveszteri adásból a kabaréműsort, így ehhez alkalmazkodik.

A Magyar Kétfarkú Kutya Pártot (MKKP) Tóth Imre Bruti humorista képviseli majd az MTVA csütörtöki választási vitáján. Le Marietta EP-listavezető pedig június 1-én 19 órától az ATV-n vitázik a többi listavezetővel – közölte az MKKP a Facebook-oldalán.

A párt az erről szóló bejegyzésében kiemelte,

„EP-listavezetői vita helyett az MTVA előrehozta a szilveszteri adásból a kabaréműsort, így ehhez alkalmazkodunk. A legutóbbi köztévés öt percünkön már bizonyított Tóth Imre Bruti vállalja a köztévé felkérését a bohózatba”.

A humorista a közösségi oldalán azt üzente, „valljuk, hogy a megfelelő helyre, a megfelelő embert kell küldeni, EP-be szakértőt, kabaréba humoristát, ezért én képviselem az MKKP-t 05.30-án este az M1-en”.

A vita napján az MKKP a Várkert Bazár környékén lesz mikrofonokkal és pulpitussal, itt „más programok mellett bárki elmondhatja, hogy mit gondol az Európai Unió jövőjéről, természetesen legfeljebb nyolc perces időkeretben”.

Az MKKP múlt szerdán még azt közölte, hogy úgy döntött, nem vesz részt a vitán. „Lassan ott tartunk, hogy egyesek vitát akarnak majd rendezni a köztévés vitáról folytatott vitáról, miközben az állami propagandatévé nem is vitát szervez a megszabott körülményekkel, hanem előrehozta a szilveszteri adásból a kabaréműsort, és elvárja, hogy biodíszletként szolgáljunk ehhez” – írta akkor a párt.