üzletember;konferencia;BKIK;meghívás;Nagy Elek;Junior Donald Trump;

Donald Trump fiát Budapestre hívta a BKIK

A volt amerikai elnök legidősebb fiának programjában zártkörű, üzleti események szerepelnek.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) vendégeként Budapestre jön Donald Trump Jr. – vette észre a 24.hu. A kamara honlapján csütörtökön közölték, Nagy Elek elnök meghívására üzleti konferenciára június 13-án érkezik meg a volt amerikai elnök legidősebb fia. Mint írták, Donald Trump Jr. programjában zártkörű, üzleti események szerepelnek.

A novemberi választáson Joe Biden jelenlegi elnök ellen újra induló idősebb Trumpot nemrég 34 vádpontban találták bűnösnek a Stormy Daniels pornószínésznőnek kifizetett 130 ezer dolláros hallgatási pénz ügyében, s a BKIK némiképpen érdekesen harangozza be a legidősebb Trump fiút. – A volt elnök egy korábbi bizalmasa a félelmet nem ismerően szókimondó, politikailag korrekt álláspontja miatt „a hígítatlan Trumpizmus hangjának” nevezte – olvasható.

A kamarai dicséretek itt nem értek véget. Mint írják, Donald Trump Jr. sikeres üzletember, aki emellett a New York Times bestseller-írója, politikai közszereplő, televíziós személyiség, és a Trump ingatlanvagyont is kezelő „The Trump Organisation” ügyvezető operatív alelnöke. A 46 éves férfi a „Gazdasági körkép, befektetési lehetőségek az Egyesült Államokban, tőkepiaci és ingatlanbefektetések Közép- és Kelet-Európában. Együttműködési lehetőségek amerikai befektetőkkel” című konferencián vesz részt.

A BKIK-elnök a rendezvénytől azt várja, hogy „üzletileg hasznos és inspiráló” lesz.