Felismeri a kis Ahmedet? Gyerekfotó alapján köröz egy férfit a rendőrség

Publikálás dátuma
2018.05.15 18:02
A rendőrségi honlapon megjelenő körözés Forrás: police.hu
Fotó: /
A BRFK csak a gyanúsított gyerekkori képét tudta megszerezni, most így keresik Kablawi Ahmedet.

Testi sértés gyanújával miatt körözi a VIII. kerületi rendőrkapitányság a 20 éves, budapesti születésű Kablawi Ahmedet: a férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki, és képet is mellékeltek a körözéshez.

Ezzel sikerült a police.hu eddigi legcukibb körözési fényképét feltölteniük, ugyanis a szökésben lévő férfiről csak egy régi, talán 4-5 éves korában készült fotót mellékeltek.

A rendőrségi honlapon megjelenő körözés Forrás: police.hu

A rendőrségi honlapon megjelenő körözés Forrás: police.hu

Ha úgy érzi, hogy ez alapján is sikerült azonosítania a gyanúsítottat, tud hollétéről, és segíteni is szeretne a hatóságoknak, akkor ide kattintva megtalálhatja a kerületi kapitányság elérhetőségét.

Szerző
2018.05.15 18:02

Halálos baleset – Autó és motoros ütközött Halmajugrán

Publikálás dátuma
2018.08.17 17:02
Illusztráció
Fotó: / Shutterstock
A rendőrök teljes útlezárás mellett végzik a helyszínelést.
Összeütközött egy autó és egy motorkerékpáros a Heves megyei Halmajugrán, a Petőfi úton. A baleset következtében a motort vezető férfi a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A helyszínelést a rendőrök teljes útlezárás mellett végzik, kerülni Halmajugra belterületén lehet. 
2018.08.17 17:02
Frissítve: 2018.08.17 17:02

Nőket futtató férfit tartóztattak le Tatabányán

Publikálás dátuma
2018.08.17 16:50
illusztráció
Fotó: Népszava/
A gyanúsított öt éven keresztül tartatta el magát.
Pénteken elrendelte a Tatabányai Járásbíróság egy férfi letartóztatását, aki több mint öt éven keresztül abból élt, hogy prostitúciós tevékenységet folytató nőkkel tartatta el magát – derül ki az ügyészség közleményéből. A gyanú szerint a férfi 2013-tól a 2018. augusztus 15-én történt őrizetbe vételéig több nő prostitúciós tevékenységéhez nyújtott segítséget Tatabányán, majd a nők szolgáltatásának ellenértékét magához vette és felélte. A férfi az egyik nőt veréssel fenyegetve kényszerítette arra, hogy prostituáltként dolgozzon, a nő végül elmenekült tőle. Két másik nő prostitúciós tevékenységét segítette úgy, hogy a tulajdonát képező ingatlan használatát rendelkezésükre bocsátotta, valamint gépkocsival a prostitúciós tevékenység végzésének helyszínére szállította őket. A bíróság megállapította, hogy az ügyészség indítványa megalapozott, mert fennáll annak a veszélye, hogy az elkövető szabadlábon hagyása esetén az eljárás eredményességét veszélyeztetné, továbbá fennáll a bűnismétlés veszélye is, ezért a letartóztatást egy hónapra elrendelte.
2018.08.17 16:50
Frissítve: 2018.08.17 16:50