Európai Unió;Civil Összefogás Fórum;békemenet;

2023-05-16 15:10:00

Zokon vette a CÖF, hogy velük nem találkozik az Európai Parlament küldöttsége

A jelek szerint nagyon szerettek volna beszélgetni azzal a politikussal, akit egyik oszlopos tagjuk „fingzsáknak” nevezett. 

Az Európai Unió parlamenti delegációjának Magyarországra érkezése úgy tűnik, politikai hadiállapot eredménye, nem mondható véletlennek, sőt, egy szuverén tagország célzott támadására utalhat - olvasható a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány elnökének keddi közleményében

Csizmadia László szerint a vizsgálóbizottság összetétele magáért beszél. A magyar ellenzéki pártok támogatói jöttek, feladatuk a nyomásgyakorlás. Eszközként látjuk Soros György és az Európai Unió pénztámogatásával kibérelt NGO-k közreműködését, amely arra irányul, hogy a társadalom többségi akaratát lazítsa - vélekedett. Hozzátette, hogy a megtámadott magyar emberek többségének válasza, hogy a politikai zsarolással szemben összetartozásunk egyre szélesebbé válik. „Az Európai Unió parlamentjének küldöttsége a világűr fekete lyukához hasonló feladatot hajt végre, eltüntetnék a nemzeti önállóságukat őrző országokat” - fogalmaz az elnök, megjegyezve, hogy a 

A fideszes álcivilek vezetője szerint a jogállamiságról, valamint a Magyarországnak járó pénzügyi támogatásokról zajló tárgyalást szakértőkre, és nem politikai bizottságra kell bízni. „A magyar polgárok elkötelezettek és hűek az európai szövetséghez, de minden birodalmi elképzelést visszautasítunk, mert mély tisztelet vezet bennünket az alapító atyák törekvéseinek iránt” - zárul Csizmadia László eszmefuttatása, amely a „Baráti tűz” címet viseli. 

Némi adalék a történethez, hogy a CÖF a jelek szerint azzal a Daniel Freunddal is szeretett volna találkozni, amelyet a Békemenetek egyik oszlopos tagja, Bayer Zsolt legfrissebb blogbejegyzésében „fingzsáknak” nevezett (s korábban rendszeresen egyéb trágár jelzőkkel illetett).