úszás;Milák Kristóf;Schmidt Ádám;

Szilveszteri szelfin tűnt fel Milák Kristóf, a sportért felelős államtitkárral pózolt

„Üdv, 2024! Jövünk!” – fűzte a fotóhoz Schmidt Ádám.

Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár vasárnap, 2023 utolsó napján közzétett egy képet a Facebook-oldalán, melyen felesége, Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozó, valamint Milák Kristóf társaságában látható.

A bejegyzéshez Schmidt Ádám csak annyit fűzött, „Üdv, 2024! Jövünk!”.

Milák Kristóf még június közepén jelentette be, hogy nem indul a fukuokai világbajnokságon. Akkor azt mondta, sem fizikálisan, sem mentálisan nincs olyan állapotban, hogy ott legyen a világ legjobbjai között. Később arról beszélt, hogy szüksége volt a feltöltődésre és úgy érzi, karrierje során három, négy vagy öt olimpiai bajnoki cím van összességében a fejében.

Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya nemrég arról beszélt, Milák Kristóf esetében pályafutása csúcsáról van szó, az el nem végzett edzésmunkát pedig már nem fogja tudni bepótolni. A szövetségi kapitány úgy vélte, az úszó tartozik magának és Magyarországnak annyival, hogy lejár edzeni. Arról, hogy Milák edzésbe állt-e nem tudott biztosat mondani, mert – mint akkor közölte – hiába kereste, az úszó egyszerűen nem vette fel neki a telefont.