Gyurcsány Ferenc;pedofília;Bencsik András;

Bencsik András kimondta, hogy műbalhénak tartja az egész pedofilügyet

Ez az az ügy, amelyben eddig Novák Katalinnak, Varga Juditnak és Balog Zoltánnak kellett lemondania.

A Demokratikus Koalíció (DK) elnökének szombati évértékelőjéről is szó volt a Hír TV Sajtóklub című műsorában vasárnap este.

A Demokrata főszerkesztője arról beszélt, egy világos íve volt Gyurcsány Ferenc beszédének. Bencsik András úgy látja, a korábbi miniszterelnök 

„tulajdonképpen újfent meghirdette a szuperbaloldali összefogást és annak érdekében használta fel ezt az egész pedofil balhét, műbalhét - mert ez egy műbalhé -, hogy ha nagyon-nagyon veszélyes ellenség támad meg minket, akkor félretesszük a különbséget, hogy összefoghassunk”.

Reményét fejezte ki, hogy ezt a „játékot” már nem veszik be olyan sokan.

E szerint – vonhatjuk le a következtetést – Bencsik András műbalhénak tartja, hogy a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon egykori igazgatója, a pedofíliáért jogerősen elítélt Vásárhelyi János 2004 és 2016 között legkevesebb tíz gyermeket molesztált, és azt is, hogy a bűntársaként kényszerítésért szintén jogerősen elítélt Kónya Endre elnöki kegyelemben részesült. Novák Katalinnak a felháborodás hatására le kellett mondania az elnöki kegyelem miatt.

Később annyira belendült Gyurcsány Ferenc gyalázásába, hogy nem sokkal később azt mondta, ő a „legkártékonyabb féreg”, aki létezett a magyar politikában az elmúlt harminc évben. A műsorvezető szerepében Gajdics Ottó rögvest tompítani igyekezett, mondván, Bencsik András nem dehumanizálni akarta a DK elnökét, hanem csak egy hasonlatot szeretett volna mondani. – Különben is, kikérjük a férgek nevében – tette hozzá a Pesti Srácok főszerkesztője, Huth Gergely, amire többen kuncogni kezdtek a stúdióban. 

Pár perccel később aztán Bencsik András módosított: Gyurcsány Ferenc nem féreg, hanem szörnyeteg. 

Dehumanizálási kísérlettel lehet pert veszíteni, Szabó Tímea, a Párbeszéd-Zöldek jelenlegi társelnöke 2022-ben nyert pert polgári és büntetőpert is a Magyar Nemzet volt főszerkesztője és szerzője ellen.