Orbán-kormány;Lázár János;Lévai Anikó;befolyás;

Lázár János: Lévai Anikó mindig elmondja a véleményét

Az építési és közlekedési minisztert a  sajtótájékoztatója után kaptuk el néhány szóra beszélgetni Varga Judit NER-rel szakító exférje, Magyar Péter messzire visszhangzó állításairól. Miniinterjú.

A kegyelmi-ügy miatt a politikából távozó Varga Judit volt férje Magyar Péter a Telexnek azt mondta, hogy Lévai Anikó, Orbán Viktor felesége minisztereket, képviselőket bizonyos dolgokért számonkért vagy beszámoltatott. Önnel is előfordult már, hogy valamilyen ügyben számonkérte Lévai Anikó?

Lévai Anikót én a közügyekben egyetlen témával kapcsolatban láttam szerepelni, ez pedig az Ökomenikus Szeretetszolgálatban végzett munkája, amit egy nagyon fontos missziónak tartok. Lévai Anikó soha nem foglalkozott közügyekkel az én tudomásom szerint. Nem beszélt képviselőkkel és miniszterekkel, mert ha valakivel beszélni akar, az a férje, Magyarország miniszterelnöke. Neki pedig mindig elmondja a véleményét, hiszen együtt neveltek fel öt gyereket és csinálták végig az elmúlt 35 évet, ebben a helyzetben ez pont elég.

Akkor Magyar Péter Ön szerint nem mond igazat?

Én soha nem tapasztaltam olyat, amit Magyar Péter állít.

A kormányülésen sem kerültek elő Magyar Péter állításai?

Nem egyetlen egyszer sem.