Hajdú Péter;Varga Judit;Magyar Péter;

Magyar Péter: Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor

Varga Judit volt igazságügyi miniszter NER-rel szakító exférje, a Diákhitel Központ korábbi vezetője úgy véli, a Hajdú Péternek adott Varga Judit-interjú célja az volt, hogy a Magyarországért való kiállást lehúzzák a bulvár mocsarába.

„A magyarok többsége átlát a szitán és lépésről lépésre, tégláról téglára vissza fogjuk venni a hazánkat és közösen építünk egy boldog, szuverén, modern, európai Magyarországot, ahol a gyűlöletet legyőzi a szeretet, az irigységet az összefogás és a hazugságot az igazság” – közölte Magyar Péter a Facebook-oldalán.

Varga Judit volt igazságügyi miniszter NER-rel szakító exférje, a Diákhitel Központ korábbi vezetője – utalva Varga Judit szerdai, Hajdú Péternek adott interjújára – hozzátette, „mindenki tudja, hogy az aljas rogáni propagandának a videóval az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről és hogy megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk”. Majd azt üzente, hogy ez nem fog sikerülni.

„Igen, mondtunk és írtunk egymásnak szépeket és kevésbé szépeket a 18 éves kapcsolatunk során. Igen, az én feladatom volt kivinni a kukákat, igen előfordult, hogy beültem a hátsó ülésre, igen, sokszor fontosnak éreztem, hogy bocsánatot kérjek, igen, sokszor zárva maradt az ajtó, amikor veszekedtünk, hogy a gyerekek ne jöjjenek be” – írta Magyar Péter, és közölte, soha nem ütötte meg a gyermekei anyját. „Ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött” – közölte.

Leszögezte, nem akarta a házastársi vitákat kiteregetni a nyilvánosság előtt, sem akkor, amikor történtek, sem „5-15 évvel később aljas politikai lejáratás céljából”. „Nem akartam a nyilvánossághoz fordulni amiatt se, hogy a volt feleségem, igazságügyi miniszterként nem tartotta be és most sem tartja be a bíróság által jóváhagyott megállapodásunk pontjait és amiatt se, hogy a válásunk óta hogyan igyekszik következetesen ellenem nevelni a gyermekeinket, annak ellenére, hogy tudja, milyen szoros kötelék fűz össze minket és hogy ők a legfontosabbak nekem a világon” – közölte Magyar Péter.

Mint beszámoltunk róla, a Varga Judit Hajdú Péternek, Rogán Antal ismerősének Frizbi című műsorában adott, 105 percesre nyújtott interjúban egy árva szó sem esett sem a volt igazságügyi miniszter szerepéről az elnöki kegyelmi botrányban, sem Magyar Péter hangfelvételének tartalmi részéről.

Hajdú Péter később ezzel kapcsolatban azt mondta, „érintőlegesen mindkettő szóba került, de ez nehéz, mert a Frizbi az egy bulvárplatform. Olyan, mint a Story magazin, engem itt a magánéleti szál érdekel, nem a közélet. Tehát a platform adta keretek nem tették ezt lehetővé”.