Orbán-kormány;hangfelvétel;Varga Judit;Magyar Péter;

Magyar Péter szerint az, ami az eddig nyilvánosságra hozott hangfelvételen van, csak a jéghegy csúcsa

Varga Judit volt férje egyértelműen jelezte, hogy van még hangfelvétele. 

Ez az egy hangfelvételed van? - tette fel a kérdést Magyar Péternek Rangos Katalin a Spinoza Színházban, amire Varga Judit NER-ből kilépő, immár saját bevallása szerint is politikussá váló exférje határozott nemmel felelt.

Magyar Péter elmondása szerint ha időben kapcsolt volna, akkor még bejegyeztethetett volna egy pártot az európai parlamenti választásokra, most már viszont inkább meglévő pártokkal tárgyal egy esetleges fúzióról. Vitatkozik is Hadházy Ákossal – jegyezte meg –, ugyanis fenntartja az állítását, hogy az Orbán-kormány választás útján leváltható, még akkor is, ha nagyon lejt a pálya és „médiaterror” van, mert a politika a pillanat uralásáról szól, és jelenleg a pillanatot nem a NER uralja, erre 14 éve nem volt példa - magyarázta.

Varga Judit sok mindent megosztott vele a NER működéséről, és ami a nyilvánosságra került hangfelvételen hallható, az csak a jéghegy csúcsa - jelentette ki. A hangfelvétel elkészítésére egyébként nem büszke és korábban szinte biztos volt benne hogy nem kell felhasználnia, de a szükség törvényt bont, és „van olyan közérdek, amikor azt gondolja az ember, hogy olyan eszközt is meg lehet engedni, amit egyébként nem”.

Egyébként ilyen tartalmú felvételeik Magyar Péter szerint valószínűleg „Rogán Antaléknak” is vannak, még azt is el tudja képzelni, hogy lehallgatták a házat Varga Judit minisztersége alatt. Valószínűleg Varga Judit telefonját is lehallgatják több mint 3 éve - tette hozzá. Varga Judit persze valószínűleg jóval többet tud, mint amennyit neki elmondott, Gulyás Gergely pedig még annál is többet.

Gulyás Gergelyről azt mondta, a barátja volt és nincs kifogása ellene, szerinte a kevesek közé tartozik a kormányban, akiknek a nevéhez nem fűződik lopás-csalás-hazudozás, bár hozzátette, hogy a kormányinfó sajtótájékoztatókon azért mégiscsak sokszor látja, hogy nem mond igazat és izzad, amikor a kormány intézkedéseit kell megvédenie.

Magyar Péter elárulta, szántszándékkal kezdett utazni Rogán Antalra, mert amúgy is népszerűtlen és sok mindenért támadható karakter. Orbán Viktor szerinte más, eleinte azért nem is akarta nem akarta támadni, mert az első miniszterelnöksége idején még voltak víziói. Ma már nincsenek – fűzte hozzá sietve –, Orbán Viktort szerinte már csak a családjának és haveri körének kijátszott milliárdokról és a hatalom megtartásáról szól a történet a miniszterelnöknél. – Nem mindegy, hogy milyen módon kerül be a történelemkönyvekbe – nyilván még küzd, mint malac a jégen – fogalmazott.

Arra a kérdésre, hogy kire szavazott a 2022-es országgyűlési választásokon, azt mondta, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra akart, de végül a gyerekei behúzták helyett az X-et a Fideszre, mert hát mégiscsak az anyjuk volt akkor az igazságügyi miniszter. Ő elfogadta ezt.

Ami a jövőt illeti, abban bízik, hogy az április 6-ra tervezett tüntetés a március 15-inél is nagyobb lesz.

Azelőtt, hogy március 26-án nyilvánosságra hozott volna egy hangfelvételt, amelyen a volt felesége, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter beszél Rogán Antal és köre érintettségéről a Schadl–Völner-ügyben, Magyar Péter még tényként beszélt arról, hogy hangfelvételei vannak. Március 26-án feltételes módra váltott, most a Rangos Katalinnak adott interjúban jelezte egyértelműen , hogy még van nála valami.  A legutóbbi, szintén március 26-i Facebook-posztjában hangfelvételekről írt Varga Judit is, azt állítva, hogy Magyar Péter zsarolja velük.