Lázár János;Szentkirályi Alexandra;maxi-Dubaj;

Szentkirályi Alexandra sem tudja, miről szerződött Lázár János az arab befektetőkkel – Videó!

Ez azonban a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint nem probléma, a rákosrendezői „maxi-Dubaj” ügyében amúgy sem kell ennyire előre szaladni.

– Arról van szó, hogy egy tájseb, amely évek óta egy tájseb Budapest testén, ott végre valami fog történni – jelentette ki lapunknak Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szombaton a Széll Kálmán téren azzal kapcsolatban, miről kötöttek nemzetközi szerződést a rákosrendezői városközpont, az úgynevezett  „mini- vagy maxi-Dubaj” ügyében, milyen lakások épülnének.

Még nem tart ott a projekt, hogy konkrétumok lennének azzal kapcsolatban, hogy éppen oda mi fog épülni

– jelentette ki a politikus, aki szerint most csak „előre szaladunk” kérdéseinkkel.

Vitézy Dávid úgy fogalmazott, való igaz, hogy nem tudni pontosan, mi fog épülni, mert a fejlesztési tervet senki nem hozta nyilvánosságra. – De a nemzetközi megállapodás már az Országgyűlés előtt van, és abból két dolog világos, az egész területet odaadják az araboknak, és az arabok ott azt csinálnak, amit akarnak. Sem a kerület, sem a főváros, de még igazán a szerződés aláírása után már a magyar állam sem tud majd beleszólni, hogy oda mit építenek – jelentette ki. Szerinte ez nonszensz, ilyet egyetlen európai fővárosban sem lehet megcsinálni.

Fekete Norbert videója.